Schwarzkopf Professional képzés: Create it, Post it!

A tökéletes Insta-képek elkészítéséhez válaszd a Create it, Post it képzést!

Szeretnéd megalkotni, és digitálisan bemutatni a saját stílusodat, de nem tudod, hol kezdjed? Szeretnél együtt dolgozni Rácz Böbivel, akinek hatalmas tapasztalata van a fotózások és a bemutatók kapcsán? Ezen a képzésen megtanulhatod, hogy hogyan készíthetsz tökéletes Insta-képeket a legfejlettebb technikák segítségével.

Mit tanulhatsz?

  • fonatok
  • csomózott technikák
  • feltűzések
  • tökéletes képek készítése

A Create it, Post it kétnapos szeminárium tematikája

ELSŐ NAP: a Look & Learn során az oktató bemutatja saját koncepcióját három styling opcióval. Minden styling mellé profi smink jár, illetve profi fotós fogja a modellt megörökíteni. Szó lesz a fotózásról, mivel és hol érdemes képeket készíteni, hogyan kell egy önálló kollekció megalkotásába belekezdeni.

MÁSODIK NAP: minden résztvevő saját modellt hoz, aki helyszínen profi sminket kap miután a look elkészült. Fényképész fogja mindezt megörökíteni, hogy Te is lásd, mennyivel más ez, mint telefonnal. Utólag mindenki megkapja a saját munkájának végső fotóját, hogy máris mehessen a közösségi média felületekre. Ne felejts saját hashtaget választani!

Oktató

Rácz Böbi

Oktatások időpontjai

  • ELSŐ NAP: 2022. március 21. (hétfő)
  • MÁSODIK NAP: 2022. május 2. (hétfő)

Oktatások időtartama

10:00-17:00 (mindkét nap)

Oktatás helyszíne

Schwarzkopf Professional ASK Academy

1093 Budapest, Közraktár utca 30-32.

Oktatások díja

120.000 forint

Jelentkezés menete

Első lépés: KATTINTS IDE!

Második lépés: lépj be/regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg. A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!

Harmadik lépés: válassz oktatást!

Negyedik lépés: válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a„Kiválaszt” gombra! Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudsz adni újabb jelentkezőket. 

Ötödik lépés: fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!

Hatodik lépés: a jelentkezésed akkor végleges, ahogy az oktatást látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz.

Hetedik lépés: a lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.

További információ

Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36-30-437-4519-es telefonszámot, vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre!

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és kép: Schwarzkopf Professional Hungary

Közzétéve: 2022-01-26 14:17