Schwarzkopf Professional képzés: Grow Your Community

Schwarzkopf-Professional-oktatas-8

A Grow Your Community képzés a közösségi média felületeid fejlesztéséért!

Hiába szereted vagy utálod a közösségi médiát, ma már nem lehet megszabadulni tőle. Mondhatnánk úgy is, hogy nem számít, hogy mennyire vagy jó szakember, ha nem jut el az emberekhez a munkád. A megfelelő módszerekkel viszonylag rövid időn belül a legkeresettebb fodrásszá válhatsz. De melyek ezek? A Schwarzkopf Professional Grow Your Community képzésén megtudhatod!

Mit tanulhatsz?

A HD Group közösségi média csapata megmutatja, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a közösségi médiából. Nem igazodsz ki a hashtagek között? Ne aggódj! Téged is beszippant a TikTok? Remek! Bárhogy viszonyulj is a közösségi médiához, a kurzus után garantáltan nagyban játszol majd! 

  • KEZDŐ KURZUS: azoknak, akik még csak ismerkednek a közösségi médiával
  • HALADÓ KURZUS: azoknak, akik már jelen vannak aktívan a közösségi médiában, de szintet szeretnének lépni

Oktató

HD Group

Oktatások időpontjai

  • KEZDŐ KURZUS: 2022. április 6. (szerda)
  • HALADÓ KURZUS: 2022. május 19. (csütörtök)

Oktatások időtartama

10:00-16:00

Oktatás helyszíne

Schwarzkopf Professional ASK Academy

1093 Budapest, Közraktár utca 30-32.

Oktatások díja

32.000 forint

Jelentkezés menete

Első lépés: KATTINTS IDE!

Második lépés: lépj be/regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg. A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!

Harmadik lépés: válassz oktatást!

Negyedik lépés: válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a„Kiválaszt” gombra! Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudsz adni újabb jelentkezőket. 

Ötödik lépés: fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!

Hatodik lépés: a jelentkezésed akkor végleges, ahogy az oktatást látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz.

Hetedik lépés: a lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.

További információ

Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36-30-437-4519-es telefonszámot, vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre!

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és kép: Schwarzkopf Professional Hungary

Közzétéve: 2022-01-26 16:43