Schwarzkopf Professional képzés: IGORA LAB 1-3.

Schwarzkopf-Professional-oktatas-1

Az IGORA LAB három részes oktatásán biztosan fejlesztheted magad!

A Schwarzkopf Professional IGORA LAB STAGE képzéseivel Te is könnyedén a hajfestés mesterévé válhatsz. Az oktatásokon elsajátíthatod a színelmélet alapjaitól kezdve, a direkt festést és a világosítási folyamatokat, miközben a színkorrekciók hátterébe is betekintést nyerhetsz. Ha érdekel a lehetőség, bátran jelentkezz a tanfolyamok valamelyikére!

Mit tanulhatsz az IGORA LAB STAGE képzésein?

#1 IGORA LAB STAGE 1. – színelmélet: szeretnéd picit finomítani a technikáidat? Több magabiztosságra van szükséged? Akkor itt az ideje, hogy megismerkedj a hajfestés alapjaival, az IGORA termékeivel és számrendszerével egy délelőttön keresztül. Még többet megtudhatsz a tartós hajfesték és fizikai hajszínező közötti különbségekről, és egy olyan szemléletmódot is elsajátíthatsz, amire még a legproblémásabb vendégeknek sem lesz egy rossz szavuk sem.

#2 IGORA LAB STAGE 2. – direkt festés és világosítás: ha szeretnél többet kihozni a hajfestésből, most megkaphatod a hozzá szükséges tudást! Az IGORA STAGE LAB 2. képzésen megismerheted, hogy hogyan tudod kiválasztani a vendégedhez leginkább illő árnyalatot, miközben betekintést nyerhetsz az IGORA Highlifting és Lightening termékcsaládok világába is. A gyakorlati szekcióban kipróbálhatod a különböző festési és világosító technikákat.

#3 IGORA LAB STAGE 3. – színkorrekciók: légy az a colorist, aki mindig is lenni akartál! Bízz magadban, és merj sötét hajakat világosítani vagy foltos hajakat korrekciózni! Hidd el, meg fogsz lepődni, hogy mennyi mindent ki lehet hozni egy korábban elrontott hajból! A gyakorlati résznél a Schwarzkopf Professional csapata lépésről lépésre végigvezet Téged a megfelelő folyamatokon, az árnyalat kiválasztásától egészen a végső technikákig.

Oktató

ASK Team

Oktatások időpontjai

  • IGORA LAB STAGE 1. – 2022. szeptember 28. (szerda)  // 2022. november 28. (hétfő)
  • IGORA LAB STAGE 2. – 2022. szeptember 29. (csütörtök) // 2022. november 29. (kedd)
  • IGORA LAB STAGE 3. – 2022. október 28. (péntek)

Oktatás időtartama

10:00-16:00

Oktatás helyszíne

Schwarzkopf Professional ASK Academy

1093 Budapest, Közraktár utca 30-32.

Oktatások díja

  • IGORA LAB STAGE 1. – 36.000 forint
  • IGORA LAB STAGE 2. – 48.000 forint
  • IGORA LAB STAGE 3. – 48.000 forint

Jelentkezés menete

Első lépés: KATTINTS IDE!

Második lépés: lépj be/regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg. A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!

Harmadik lépés: válassz oktatást!

Negyedik lépés: válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a„Kiválaszt” gombra! Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudsz adni újabb jelentkezőket. 

Ötödik lépés: fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!

Hatodik lépés: a jelentkezésed akkor végleges, ahogy az oktatást látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz.

Hetedik lépés: a lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.

További információ

Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36-30-437-4519-es telefonszámot, vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre!

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és kép: Schwarzkopf Professional Hungary

Közzétéve: 2022-01-26 12:53