Schwarzkopf Professional képzés: INNOXPLORER

schwarzkopf-professional-oktatasok-cover

Az INNOXPLORER képzés a brand részleteiben való elmerüléséért.

A Schwarzkopf Professional INNOXPLORER képzésén elmélyülhetsz a márka minden apró részletében: a trendektől kezdve, a termékinnovációkig. Ha szeretnél közelebb kerülni a brandhez, ne habozz, jelentkezz!

Mit tanulhatsz?

Fedezd fel elsőként a legújabb termékinnovációkat! Az INNOXPLORER képzésen exkluzív, személyes termék– és trendbemutatók és LIVE bejelentkezések szem– és fültanúja lehetsz. Emellett ízelítőt kapsz a legújabb szolgáltatások és kezelések világából is.

Oktató

ASK Team

Oktatások időpontjai

2022. október 19. (szerda)

Oktatás helyszíne

Schwarzkopf Professional ASK Academy

1093 Budapest, Közraktár utca 30-32.

Oktatások díja

INGYENES

Jelentkezés menete

Első lépés: KATTINTS IDE!

Második lépés: lépj be/regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg. A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!

Harmadik lépés: válassz oktatást!

Negyedik lépés: válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a„Kiválaszt” gombra! Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudsz adni újabb jelentkezőket. 

Ötödik lépés: fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!

Hatodik lépés: a jelentkezésed akkor végleges, ahogy az oktatást látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz.

Hetedik lépés: a lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.

További információ

Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36-30-437-4519-es telefonszámot, vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre!

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és kép: Schwarzkopf Professional Hungary

Közzétéve: 2022-01-26 16:32