Stáb

A szakmai rendezvényeket követő és azokon részt vevő fodrászok; az online divatvilágban sűrűn megforduló szépségszakemberek, illetve a divatot követő vendégek már esetleg találkozhattak a mindig ékezet nélkül emlegetett Fodraszinfo.com-mal. Itt az ideje, hogy bemutatkozzunk, megmutassuk nektek, kik is vagyunk és mivel foglalkozunk!

Először is engedd meg, hogy bemutatkozzam. Hansági Dorottya vagyok, a www.fodraszinfo.com kreatív csapatának egyik tagja. Vérbeli fodrászcikk kereskedő családba születtem bele. Nagypapám Hafner Sándor volt, a Hafner Fodrászcikk kereskedés és a Wella Top Team megalapítója, édesapám pedig Hansági Gyula, a Hair-Line Kft. megalapítója, mely cég több professzionális fodrászati világmárka magyarországi egyedárusítója. Bár a családban egy fodrászról sem tudunk, a fodrászszakma mindkettejük vérében volt, akárcsak a fodrászok támogatása. Felmenőim ezt professzionális termékekkel tették, csapatom és én pedig a marketing és kommunikáció vonal megerősítésével szeretnénk segíteni a szakembereknek, nektek, neked. Annak ellenére, hogy nem vagyok fodrász, munkámat mindig is a fodrászok között és fodrászokért tudtam elképzelni.

Jelenleg egy kis létszámú, kreatív csapattal dolgozunk közösen azon, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk a szakembereknek, akiknek célunkban áll megmutatni, hogy nemcsak a divat és a legújabb vágástechnika ismerete elengedhetetlen, hanem haladva a korral, a marketing és az interneten való markáns jelenlét is kulcsfontosságú.

A www.fodraszinfo.com oldal célja

Márkafüggetlen szakmai tartalmak bemutatása

Fodrászok széleskörű tájékoztatása

Interjúk készítése fodrászokkal

Beszámolók írása a szépségipar eseményeiről

Marketingtámogatás fodrászoknak

A fodrászszakma újdonságainak naprakész bemutatása

Kövess minket a naponta megújuló tartalomért!