Fodrászati termékújdonságok a STELLA 2022. évi kínálatában

stella-ujdonsagtar-cover

A gyakorlatban is bemutatásra kerültek a fodrászati termékújdonságok.

A STELLA 2022. április 2-án egy sikeres értékesítési rendezvény keretein belül, élőben is bemutatta az idei év fodrászati termékújdonságait. Az esemény fókuszában a legnagyobb frizuratrendek, és az azoknak megfelelő színvilágok álltak, amiket egy gyakorlati bemutató alatt ismerhettek meg a résztvevők. Ha kíváncsi vagy, hogy a look&learn során milyen szortimenteket mutattak be és használtak az előadók, akkor görgess tovább!

Az eseményen nagy népszerűségnek örvendtek a SUBRINA megújult termékcsaládjai

A SUBRINA STYLE hajformázó termékei mellett, a bemutató során nagy népszerűségnek örvendtek a brand teljesen megújult hajterápiás ápolói is. Az újragondolt termékek a fejbőrproblémákra és a hajsérülésekre nyújtanak széleskörű megoldást, hiszen a legkorszerűbb, természetes hatóanyagokat tartalmazzák. Ilyen például:

amik mindketten dermatológiailag tesztelve kerültek a forgalomba. Mivel a STELLA idén hajgyógyászati szolgáltatások bevezetésével is készül a fodrászok számára, ezért a márka 2022-es oktatásain bárki meg is ismerkedhet ezekkel a nagyszerű termékpalettákkal.

subrina-professional-style-termekcsalad

subrina-professional-care-termekcsalad

 

Az ápolótermékek mellett a SUBRINA megújult és kibővült hajfesték kollekciói is bemutatásra kerültek, amiknek köszönhetően idén a fodrászok számos modern hajfestési technikát kipróbálhatnak. Az esemény alatt a legnagyobb sikert a vegán formulával ellátott SUBRINA UNIQUE – új néven PERMANENT COLOUR –, a SENSEO DEMI-PERMANENT COLOUR féltartós színező és a FREEHAND-szőkítőpor aratta. Utóbbinak kiemelkedő tulajdonsága, hogy használatához nincs szükség melírfóliára. 

subrina-professional-colour-termekcsalad

forizs-nikoletta-subrina-professional-oktato

A Subrina megújult hajfestékeit Fórizs Nikoletta, a Subrina Professional oktatófodrásza mutatta be a közönségnek

A megújult SUBRINA-termékek előnyei:

  • letisztult, kifinomult design
  • korszerű, természetes összetevők
  • dermatológiailag tesztelt minősítés
  • magasfokú hajkímélő és ápoló hatás
  • gyönyörű színvilág, amivel napjaink legtrendibb, legdivatosabb színárnyalatai készíthetők el gazdaságos keverési arány mellett

subrina-professional-colour-plex lightener-termekcsalad

Kedvező fogadtatást kaptak a FarmaVita exkluzív termékei is

A rendezvényen a FarmaVita Milano cég exkluzív fodrászati termékújdonságainak is kedvező fogadtatása volt. A High Definition Life Style (HD) szortimentje a pandémia időszaka alatt szintén teljesen megújult – egy új exkluzív dizájnt és összetételt kapott. A formulák immáron vegánok és vitaminokkal dúsítottak. Található bennük hyaluronsav, vegán keratin, lenmag– és argánolaj, illetve protein. Ennek köszönhetően a STELLA egy új, prémium minőségű, finish kollekcióval gazdagodott. Emellett a FarmaVita Suprema Color Mineral Shadows pasztell árnyalatai is újra figyelmet kaptak, hiszen még mindig tökéletesen illeszkednek a 2022-es év divatszíneihez (rózsaszín, lila, narancs, fémhatású és pasztell árnyalatok, stb.).

farmavita-termekpaletta

A STELLA eszközkínálata is megújult

Idén a STELLA eszközkínálata is megújult, aminek köszönhetően az újgenerációs Ga.Ma IQ okoshajszárítót hamarosan Rose Gold színben is meg lehet vásárolni. A szortimentbővítés azonban nem csak a haladó fodrászoknak kedvez, hanem a tanulóknak is. Jelenleg ugyanis rengeteg fajta babafej érhető el a STELLA választékában, ráadásul kedvezményes áron. A felhozatal tényleg nagyon széleskörű: 

  • a szintetikustól a természetesig,
  • a legrövidebbtől a leghosszabbig,
  • a világos színtől a legsötétebbig,

mindenféle babafej megtalálható benne. Biztos, hogy az összes szakember rábukkan a maga számára leginkább praktikus, kényelmes és optimális verzióra.

stella-babafejkinalat

Túl a fodrászati termékújdonságokon

Természetesen a fodrászati termékújdonságok mellett, a saját márkás kozmetikai szortimentek is kellő figyelmet kaptak. Közönségkedvencek voltak például a Lady STELLA intenzív hatóanyagkoktéljai, tablettás fátyol arcmaszkjai, de a dermatológiailag tesztelt, méhviasz alapú AGISS szőrtelenítő gyantái is. (Ezeknek a termékeknek a piacra dobása húsvét után várható.) 

Szerkesztette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: Stella Zrt.

Ha tetszett az összefoglaló cikk, köszönjük a lájkot és a megosztást! ✌️

Közzétéve: 2022-04-20 15:16