STMNT Fading Creative Hands-On képzés

stmnt-kepzesek-2022

Itt találod a STMNT Fading Creative Hands-On képzés részleteit.

Mit tanulhatsz?

DÉLELŐTT:

Az oktatás délelőtti részében a STMNT nagykövetektől megtanulhatod az átmenetképzés helyes kivitelezését, hogy esztétikus, precíz és vonalmentes legyen a vágásod. A megfelelő eszközhasználattól egészen a styling variációkig minden megtudhatsz ezen a napon. Megismerkedhetsz az alacsony, közepes és magas átmenetekkel, különböző #FADE típusokkal, amik manapság pörögnek a közösségi oldalakon, utcákon és divatheteken.

DÉLUTÁN:

Az oktatás délutáni részében az elhangzott tudásanyagból, az oktatók segítségével elkészítheted életed átmenetét.

HOZD MAGADDAL:

Hozd magaddal saját eszközeidet: hajvágógépet, kontúrgépet és lehetőség szerint shavert is. Ha tudsz, hozz magaddal modellt délutánra, akin szívesen gyakorolnál – termékcsomagot kapsz érte ajándékba! Jelezd a csapat felé a STMNT.Hungary@henkel.com email címen.

Oktató

Beke Balázs, Gambár Erik, Wolf Péter

Oktatás időpontjai

2022. november 21.

Oktatás időtartama

10:00-16:00

Oktatás helyszíne

ASK Academy

1093 Budapest, Közraktár utca 30.

Oktatás díja

45.000 forint

Jelentkezés

  1. Kattints ide!
  2. Lépj be / Regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg! A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!
  3. Válassz oktatást!
  4. Válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a „Kiválaszt” gombra. Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudtok adni újabb jelentkezőket!
  5. Fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!
  6. A jelentkezésed végleges, ahogy látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz! A lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.
  7. Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36-30-437-4519-es telefonszámot, vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre.

 

Készítette: Fodrászinfó

Közzétéve: 2022-01-21 20:32