STMNT inspirációs Look & Learn képzés

stmnt-kepzesek-2022

Itt találod a STMNT inspirációs Look & Learn képzés részleteit.

Mit tanulhatsz?

Megismerheted a STMNT-termékeket, azaz, hogy mit és hogyan kell használni a különböző lookokhoz. Azt is elsajátíthatod, hogy hogyan lehet kombinálni a különböző vágási technikákat  és styling variációkat. A képzésen a social media kommunikáció hasznos tippjeit és trükkjeit is elsajátíthatod.

Ásd bele magad jobban a STMNT GROOMING nemzetközi világába, gyere el és tudj meg mindent ami szükséges ahhoz, hogy egyedi látásmóddal rendelkezz! Az inspirációs nap során a márka nagykövetei izgalmas hajvágásokkal készülnek.

Oktató

Beke Balázs, Gambár Erik, Wolf Péter

Oktatás időpontja

2022. november 5. (szombat)

Oktatás időtartama

14:00-18:00

Oktatás helyszíne

ASK Academy

1093 Budapest, Közraktár utca 30.

Oktatás díja

25. 000 forint

Jelentkezés

  1. Kattints ide!
  2. Lépj be / Regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg! A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!
  3. Válassz oktatást!
  4. Válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a „Kiválaszt” gombra. Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudtok adni újabb jelentkezőket!
  5. Fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!
  6. A jelentkezésed végleges, ahogy látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz! A lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.
  7. Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36-30-437-4519-es telefonszámot, vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre.

 

Készítette: Fodrászinfó

Közzétéve: 2022-01-21 20:44