Szalonvezetési tippek by Marketing Beauty Experts

wella_oktatasinaptar2019_beautymarketing_cover

A Wella Studio Budapest és a Beauty Marketing Experts egy olyan tréninget hoz el a hazai fodrászoknak, amin eddig még sehol nem vehettél részt! Interaktív oktatásunkon számtalan elméleti és gyakorlati példán keresztül ismerheted meg értékesítési trükkjeinket. Gyere el kifejezetten fodrászok számára összeállított, márkafüggetlen képzésünkre!

Mit tanulhatsz?

Gyere el kifejezetten fodrászok számára összeállított, márkafüggetlen képzésünkre!

A Wella Studio Budapest és a Beauty Marketing Experts egy olyan tréninget hoz el a hazai fodrászoknak, amin eddig még sehol nem vehettél részt! Interaktív oktatásunkon számtalan elméleti és gyakorlati példán keresztül ismerheted meg értékesítési trükkjeinket.

– Szeretnél szalonodban exkluzív szolgáltatásokat, termékeket bevezetni?

– Vagy szeretnéd, ha már meglévő szolgáltatásaidra nagyobb lenne a kereslet, de nem ismered a leghatékonyabb értékesítési módszereket?- Nem tudod, mik azok a trükkök, praktikák, melyek segítségével még a nehezen meggyőzhető vendégeknél is garantált a siker?

– Szeretnéd maximalizálni a bevételeidet? Növelni a termékértékesítésből adódó extra eladásodat?

Ha a fenti állítások közül a legtöbb igaz Rád, akkor látogass el Termék és szolgáltatás értékesítés tréningünkre, és mi mindenre megtanítunk téged, ami ahhoz szükséges, hogy kihozd vállalkozásodból a maximumot!

A magasabb árkategóriás, prémium termékek és szolgáltatások értékesítése nem nehezebb, mint bármely más szolgáltatás értékesítés, ha a megfelelő technikákat alkalmazzuk! A képzés célja, hogy elsajátítsátok ezeket a módszereket.

Ha az általunk oktatott technikákat alkalmazod, mindegy, hogy hol van a szalonod – vidéken, nagyvárosban vagy akár a házatok aljában- , Te is profi értékesítővé válhatsz!

Oktató

Barna Alexandra (Beauty Marketing Experts)

Oktatás időpontja

2019. május 13. (hétfő)

Oktatás helyszíne

Wella Studio Budapest, 1117 Budapest, Alíz utca 4., Office Garden 3.

Oktatás díja

16.000 forint

Jelentkezés

Wella Professionals Hungary

 

Szöveg és kép: Wella Professionals Hungary

Közzétéve: 2019-02-04 15:35

wellaoktatas_purebalancechallenge_cover
wellaoktatas_purebalancechallenge_cover
wellaoktatas_purebalancechallenge_cover