Tbh képzés: multidimenzionális hajszínek és autentikus styling

Schwarzkopf_Professional_TBH_termeszetes_hajfestek_cover

Tbh képzés az egyediség jegyében! Jelentkezz és fejlődj!

Te is tapasztaltad már, hogy napjaink generációi milyen erősen vágynak a valódiságra? Az autentikusság több egy egyszerű trendnél – ez egy életmód! A Schwarzkopf Professional tbh képzésén elsajátíthatsz minden olyan technikát, amik segítségével később a szalonban még egyedibb lookokat tudsz majd alkotni, mint valaha!

Mit tanulhatsz?

 • megismerheted az olyan egyedi színeredmények elérésének lépéseit, amelyekkel meg tudod őrizni a haj természeténél fogva lévő sötétebb és világosabb tónusokat
 • autentikus styling ismereteket is elsajátíthatsz

Oktató

Madarász Viktor

Oktatás időpontja

 • 2021. október 11. 
 • 2021. december 3. 

Oktatás időtartama

10:00-17:00

Oktatás helyszíne

Schwarzkopf Professional ASK Academy

1093 Budapest, Közraktár utca 30-32.

Oktatás díja

42. 000 forint

Jelentkezés

 1. Nyisd meg az alábbi linket: https://e-szalonok.com/ask-academy-oktatasok/
 2. Lépj be / Regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg! A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!
 3. Válassz oktatást!
 4. Válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a „Kiválaszt” gombra. Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudtok adni újabb jelentkezőket!
 5. Fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!
 6. A jelentkezésed végleges, ahogy látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz! A lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.
 7. Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36-30-437-4519-es telefonszámot, vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre.

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és kép: Schwarzkopf Professional Hungary

Lájkold és oszd meg Te is a lehetőséget! Köszönjük! 🙌

Közzétéve: 2021-10-07 16:14