TBH – multidimenzionális technikák: természetes hajszínek és styling

tbh-cover

Képzés a vendég elégedettségének eléréséért!

A multdimenzionális szolgáltatások – úgymint a balayage, ombre, melírozás, pasztell árnyalás és microlights – továbbra is a legnépszerűbb szolgáltatások közé tartoznak, ezért érdemes felfrissítened a tudásodat, hogy a vendégeid a leggyönyörűbb eredményekkel léphessenek ki
az ajtón.

Mit tanulhatsz?

Tanuld meg, hogyan kínálhatsz teljes mértékben személyre szabott szolgáltatásokat a magas teljesítményű vegán tbh formulákkal, amelyek kiemelik a haj természetesen sötétebb és világosabb mélységeit és magasságait, tökéletes megoldást nyújtva a természetesebb színeredményekre vágyó vendégeknek.

Oktató

Madarász Viktor

Oktatás időpontja

Március 24.

Oktatás időtartama

10:00-17:00

Oktatás helyszíne

ASK Akadémia Budapest

Oktatás díja

52.000 Ft

Jelentkezés

  1. Nyisd meg az alábbi linket: https://e-szalonok.com/ask-academy-oktatasok/
  2. Lépj be / Regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg! A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!
  3. Válassz oktatást!
  4. Válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a „Kiválaszt” gombra. Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudtok adni újabb résztvevőket!
  5. Fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!
  6. A jelentkezésed végleges, ahogy látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz!
  7. A lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.

    Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36 30 437 4519-es telefonszámot vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre.

Megjegyzés

A képzésre vigyél magaddal fésűt, kefét, hajszárítót és hajformázó eszközöket.

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: Schwarzkopf Professional

Közzétéve: 2023-01-16 16:50