Teltházas fodrász nyílt nap a Stellánál

Stella_workshop_cover

Itt van mivel találkozhattak, akik ellátogattak a Stella teltházas fodrász nyílt napra!

A STELLA Zrt. 2019. november 4-én megtartotta a teltházas fodrász nyílt napját, ahol a szakmai közönség első kézből értesülhetett a brand 2019/2020-as megújult gyakorlatorientált oktatásprogramjairól.

Teltházas fodrász nyílt nap by Stella

A Stella Zrt. által megrendezett szakmai nyílt napon a 2019/2020-as trend újdonságok kerültek előtérbe:

 • divatfrizurákban,
 • hajvágásban,
 • hajfestési technikákban,
 • barber haj- és szakállápolásban,
 • új eszközökben,
 • szalonberendezésekben.

A STELLA szakmai nyílt nap előadói

#1 Kászonyi Gergely világbajnok IV. helyezett mesterfodrász, hétszeres magyar bajnok

#2 Nagy-Pál Máté, a STELLA oktató mesterfodrásza

#3 Wajandt Barnabás, a STELLA-SUBRINA oktató mesterfodrásza, az Open Europe Cup verseny hatszoros győztese

#4 Fórizs Nikoletta, a STELLA-SUBRINA oktató mesterfodrásza

Stella workshop 2019: innovatív eszközök, professzionalizmus

A nyílt nap során Kászonyi Gergely, a STELLA Team vezetője természetes hajú babafejeken mutatta be a 2019/2020-as Sassoon trendhajvágás step by step lépéseit a legújabb KIEPE LUXORY-, valamint a világújdonságnak számító JOEWELL ollókkal, amelyek a világbajnoki precíziós hajvágás nagyszerű eszközei. 

Stella_workshop_10

Stella_workshop_9

Profi fodrászként a megfelelő eszközök használata kifejezetten fontos, ezért bemutatásra kerültek a világ első szénkefementes pehely könnyű professzionális JMW Phantom és JMW Airfit hajszárítói, amelyek:

 • tízszer hosszabb élettartammal bírnak,
 • 60%-kal gyorsabban szárítják meg a hajat,
 • ECO környezetbarát kialakítással és pehely könnyű súllyal (425 gr) rendelkeznek,
 • 1,600 wattosak,
 • milliós ionkibocsátással hidratálják a hajat.

Ezen kívül az egyedi és innovatív IQ hajszárítóval is megismerkedhetett a közönség, ami hasonlóan pozitív tulajdonsággokal rendelkezik. Csökkentett elektrosztatikusság és szupergyorsaság jellemzi, felépítésének, motorjának és 282 grammjának köszönhetően az IQ egy kifejezetten egyedi fodrászeszköznek számít.  

Stella_workshop_7

Stella_workshop_1

Nagy-Pál Máté mesterfodrász jóvoltából az egyedülálló hajfestési technikák is porondra kerültek. Idén ősszel tagadhatatlanul hódítanak a pasztell árnyalatok, nemcsak a dekorkozmetikábanhanem a hajfestékek színpalettájában is. A Suprema Color választékában megtalálhatóak a Mineral Shadows Collection hajfestékek, amelyekkel csodálatos “metálos” árnyalatokat készíthetnek a fodrászok.

Stella_workshop_11

Stella_workshop_2

A szakmai nyílt nap következő állomása a BARBER STYLE férfi frizura– és szakáll divat bemutatása volt, amelyet babafejeken keresztül Wajandt Barnabás prezentált. A szakmai közönség megismerhette a STELLA legújabb Golden Green Professional VITAStyle FOR MAN férfiaknak készült termékcsaládját, amelyet a szakálldivat igényeire reagálva, speciálisan az arcszőrzetre, illetve a férfi arcbőr ápolására fejlesztettek ki.

Stella_workshop_3

A workshop alatt nagy sikert arattak a MAD TOUCH színezők, amelyeket Fórizs Nikoletta mutatott be a színpadon. A MAD TOUCH magas intenzitású direkt pigmenteket tartalmazó ammóniamentes fizikai hajszínezők, amelyek színfejlesztő krémhidrogén használata nélkül alkalmazhatóak. Ezek a termékek az első olyan hajszínváltoztatók, amelyek hajfestés közben is képesek tökéletesíteni a haj struktúráját. Teljesen új, anionos pigmentekre épülő formulájuknak köszönhetően a direkt pigmentek különleges színintenzitást eredményeznek. A Clear Mix segítségével határok nélkül megvalósíthatóak a divatos pasztell színek.

Stella_workshop_8

Stella_workshop_6

Stella_workshop_5

Stella_workshop_4

Figyelem: ünnepi kedvezmény a Stella oktatásokra

A közelgő ünnepekre való tekintettel a Stella Zrt. csapata is szeretne kedveskedni a tanulnivágyó fodrászok számára, így decemberig minden oktatásuk árából elengednek 50%-ot! Legyél te is naprakész, sajátítsd el a legmodernebb technikákat és nemzetközi trendeket a Stella elismert oktatói gárdájától!

Jelentkezés és további részletek:

https://stellazrt.hu/oktatas/fodrasz-tanfolyamok

 

 

Készítette: Fodrászinfó

Képek és szöveg: Stella Zrt. 

Ha tetszett a szakmai beszámoló, lájkold és oszd meg cikkünket – köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-11-13 17:59

Stella_workshop_6
Stella_workshop_1
Stella_workshop_5