TONI&GUY SHOW: a kreativitás és a sokszínű lookok jegyében

TONI-AND-GUY-SHOW-cover

A lehengerlő TONI&GUY SHOW-ról adunk betekintést!

Mostanra már megszokhattuk, hogy minden, ami TONI&GUY az egyszerűen lehengerlő. Természetesen azok számára lesz igazán élmény megfigyelni a márka művészeti csapatának a munkásságát, akik nemes egyszerűséggel rajonganak az előremutató, rendbontó, és mégis precíziós frizurákért. A brand ezúttal sem hagyta cserben a Salon International-re ellátogató szakembereket: a résztvevők széleskörű és egyben frenetikus élményekkel indulhattak haza a TONI&GUY SHOW után. A bemutató részleteiből mi is mazsoláztunk egy keveset, hogy újabb inspirációt hozzunk a fodrász hétköznapokba.

TONI&GUY SHOW: a kreativitás csúcsán

A Salon International világa mindig egy olyan közeg, amiben a szakember újra rátalálhat azokra az érzésekre, amik miatt beleszeretett a fodrászatba. Mindez azoknak az évről évre fellépő brandeknek köszönhető, amiknek csapata lenyűgöző kreativitással mutatja be mind a saját trendjeit, mind a nemzetközi divatfrizura-irányzatokat. A nagy múlttal rendelkező TONI&GUY természetesen azok között a nevek között szerepel, amik állandóan visszacsatolást adnak a fodrász szakma kreativitásáról, művészi erejéről – ezt bizonyította az idei szemináriumuk is. 

Amikor a TONI&GUY SHOW kezdetét vette, talán az ott lévők sem gondolták, hogy mennyire komplex look&learn bemutatóban lesz részük. A fodrászműsor alatt, a résztvevők végtelen mennyiségű és minőségű hajvágási- és hajfestési technikába nyerhettek betekintést. A show kezdetén a 2022-es, Col-lab névre keresztelt, Academy kollekció részletei elevenedtek fel, amiben a különböző ötletek eklektikája tükrözte a csapat egyéniségét. Mind a hajvágások, mind a hajfestések divatorientáltak és különlegesek voltak, amellett, hogy megtartották a “vendégbarát” elemeiket is. “Ebben a kollekcióban mindenkinek van valami” – mondta Daniele De Angelis, aki idén elnyerte a London Hairdresser of the Year díját. “Nagyon fontos, hogy a vendégeinket mindig megmozgassuk és inspiráljuk.”

TONI-AND-GUY-SHOW-bevezetes

TONI&GUY SHOW 2021

TONI-AND-GUY-SHOW-col-lab-collection-bemutatasa

TONI-AND-GUY-SHOW-col-lab-collection-bemutatasa-2

Utólag elnézve, a pozitivitást sugalló, játékos színek és azok kreatív elhelyezése, illetve a sokoldalú vágási technikával készített formák valóban azt üzenik a vendégek számára, hogy kedvet kapjanak valami új és egyedi dolog kipróbálásához. Az elkészült frizurák között a Chelsea hajvágás absztrakt változatától kezdve, egészen a textúrázott férfi hajakig, minden bemutatásra került a színpadon. És milyen színkombinációk elevenedtek még meg a szeminárium során? Az olyan divatos árnyalatok, mint az eperrózsaszín, a réz vagy az élénk kék. 

TONI-AND-GUY-SHOW-col-lab-collection-look-2

TONI-AND-GUY-SHOW-col-lab-collection-look-3

TONI-AND-GUY-SHOW-col-lab-collection-look-1

TONI-AND-GUY-SHOW-col-lab-collection-look-7

TONI-AND-GUY-SHOW-col-lab-collection-look-4

TONI-AND-GUY-SHOW-col-lab-collection-look-6

TONI-AND-GUY-SHOW-col-lab-collection-look-5

TONI-AND-GUY-SHOW-col-lab-man-look

TONI&GUY – Keep It Real: fogadd el a saját hajad természetét!

Mindezek után, a TONI&GUY művészeti csapata a Keep It Real kollekciójának titkait osztotta meg a közönséggel, ami az elfogadást – pontosabban a saját haj természetének elfogadását – ünnepli. Ez már önmagában is jól hangzik, de az eredményt látva sincsenek kétségeink a trendanyaggal kapcsolatban. Az összeállításban egyszerre elevenedtek fel a 70-es évek formái, de a 90-es évek hip-hop korszakában tomboló trendek is – persze, a haj természetére alapozva!

TONI-AND-GUY-SHOW-keep-it-real-look-8

TONI-AND-GUY-SHOW-keep-it-real-look-1

TONI-AND-GUY-SHOW-keep-it-real-look-4

TONI-AND-GUY-SHOW-keep-it-real-look-2

TONI-AND-GUY-SHOW-keep-it-real-look-3

TONI-AND-GUY-SHOW-keep-it-real-look-7

Tetszett, amit láttál? Akkor tekintsünk vissza együtt az elmúlt év bemutatójára is:

https://old.fodraszinfo.com/toniguy-salon-live-2019-az-atmoszferateremtes-magasfoka/

Szöveg: Fodrászinfó

Forrás és képek: Salon International Official

Ha tetszett a cikk, köszönjük a lájkot és a megosztást! 🤘

Közzétéve: 2022-01-17 09:26

TONI-AND-GUY-SHOW-keep-it-real-look-4