Tony&Guy bemutató: Salon International 2017

Tony& Guy bemutatóról készültünk beszámolóval. Nézd csak!

Lehet, hogy elfogult lesz a kijelentés, mégis, ha Londont egy kreatív fodrászcsapattal kellene jellemeznem, akkor Tony&Guy-t mondanám. A tavaly 50. születésnapját ünneplő kreatív team idén is nagy dobással készült, a mindennapi extrém hordhatóság az alternatív vonallal párosult a színpadon, ami egy gyönyörűen színes összképet mutatott. Fényképes beszámolónk következik.

Tudod, mi a leginkább szerethető Tony&Guy kollekcióiban? A változatosság. Nézd csak:

Színes összkép, mind hajak, ruhák és kiegészítők tekintetében. Szerethető változatosság. A Tony&Guy olyan életérzést kínál, melyben elhiszed, hogy a modellek a színpadról lelépve nem festetik vissza a hajukat, a hétköznapokban is így találkozhatsz velük, ezért szinte magadénak akarod ezt a stílust. A részese szeretnél lenni te is ennek a lendületes kavalkádnak: magad is elképzeled a fellépők között, a fodrászokkal együtt örülsz a bemutató sikerének. (…) És így lesz a nem mindennapi bemutatóból a hordható utcai stílus… Imádjuk!

Tony&Guy szülinap

A csapat egyébként idén is a London Fashion Week kiemelt partnereként a modellek frizuráiért volt felelős, ahol – mint tudjuk, – a hangsúly az összképen túl mind inkább a ruhákon van. És mégis: a frizurák éltek, mozogtak, tökéletesen passzoltak a megálmodott összképbe, cseppet sem elvonva a figyelmet a dresszekről. Tudod: változatosság. Tony&Guy kreatív csapatának munkáit ezért is szeretjük annyira.

Szöveg: Hansági Dorka

Fotó: Salon International Press 2014

Neked is tetszik Tony&Guy legújabb kollekciója? Szerinted kollégáidnak is tetszene? Köszönöm, ha megosztod velük is!

Közzétéve: 2021-11-05 23:08

tony_and_guy_salon_london_2017_073
tony_and_guy_salon_london_2017_065
tony_and_guy_salon_london_2017_047
tony_and_guy_salon_london_2017_026