Új korszakát éli a volumennövelés

Matrix_High_Amplify_cover

Bemutatjuk a Matrix volumennövelés titkait.

Egy gyönyörű hajat mindig az utolsó simítások, azaz a styling és az ápolás varázsol igazi frizurává. A legnagyobb hátrány ilyenkor az intenzív termékhasználat következtében elnehezülő haj problémája, amiről bátran kijelenthetjük, hogy senkinek sem a kedvence. Ha szeretnél megszabadulni ettől az ördögi körtől úgy, hogy közben a haj volumennövelése mégis vonzza a tekinteteket, akkor íme a Matrix ajánlata, a High Amplify szortiment!

A Matrix High Amplify titka: Lamellar technológia

A Matrix márkaképviseletének küldetése, hogy létrehozza a legjobban képzett nemzetközi közösséget, miközben inspirációt, kreativitást nyújt a fodrászoknak mind a professzionális termékhasználatban, mind a szolgáltatások maximális kivitelezésében. A brandnek a Matrix High Amplify termékcsaláddal is éppen ez a célja, a szalonszolgáltatások korszerűsítése! Az innovatív volumennövelő anyagoknak hála, mindössze 8 másodperc alatt képes vagy egy attraktív és fényes look megalkotására, amelynek köszönhetően még a hajminőség is javul. A pozitív hatások a Lamellar technológiával állnak összefüggésben, ugyanis olyan ápoló molekulákon alapszik a működése, amelyek lesimítják a hajrostok felszínét anélkül, hogy elnehezítenék a hajat. 

A Lamellar technológia hatásmechanizmusa

ELŐTTE: Minden hajon találunk felületi sérüléseket és sokszor tapasztaljuk, hogy a kémiai, mechanikai, valamint a környezeti tényezők hatására a hajszálak kutikulája megemelkedik. A száraz, sérült területeken a haj matt megjelenésűvé, valamint töredezésre, illetve gubancolódásra hajlamossá válhat.

KÖZBEN: használd a Total Results High Amplify Shine Rinse-ot! A víz hatására aktiválódó könnyű molekulák azonnal körbevesznek minden egyes hajszálat, hogy egyenletesen sima felületet biztosítsanak a hajnak. A haj 8 másodperc alatt gyönyörűen fésült hatást kelt.

UTÁNA: a termék leöblítése után a haj puha tapintásúvá, tündöklően fényessé, selymesen simává és lenyűgöző volumenűvé válik, mindeközben nem nehezül el.

Matrix_High_Amplify_27

A volumennövelés új korszaka: Matrix High Amplify termékcsalád

#1 ÁPOLÁS: samponok

A) High Amplify Root Up Wash sampon a tövek mélyreható megtisztításáért

Ez a szilikonmentes mélytisztító sampon a hajat elnehezítő felesleges faggyú- és termékmaradványok tökéletes eltávolításával biztosít újra lenyűgöző volument a hajnak már a tövektől.

ALKALMAZÁSA: heti egy alkalommal

B) Proteintartalmú High Amplify volumennövelő sampon 

A proteinekkel gazdagított szilikonmentes High Amplify sampon könnyű formulája fantasztikus textúrát ad a vékony szálú, lelapulásra hajlamos hajnak a hibátlan, hosszan tartó volumen eléréséért. A haj csodálatos tartást kap, volumene hosszan tartó.

ALKALMAZÁSA: akár naponta

Professzionális tipp:

Ha a töveknek heti egy alkalomnál többször lenne szükségük mélyreható tisztításra, alkalmazd a High Amplify Root Up Wash sampont a töveknél és a High Amplify sampont a hajhosszon és a hajvégeken. A hajápolási rutint ezt követően a High Amplify kondicionálóval vagy a High Amplify Shine Rinse-zal folytasd!

Matrix_High_Amplify_8

#2 ÁPOLÁS: kondicionálók

A) Shine Rinse lamellar ápoló

A víz által aktivált könnyű ápoló molekulák azonnal körbeveszik a hajrostokat a haj könnyebb fésülhetőségéért, tündöklőbb fényéért és selymes tapintásáért. A haj felszíne mindössze 8 másodperc alatt tökéletesen megújul. Ez a fényfokozó hajápoló nem tartalmaz szilikonokat.

JÓ, HA TUDOD:

1) A Shine Rinse ápoló nem jut be a hajszálak mélyebb rétegeibe, de ideiglenesen egységessé teszi a hajrostok felületét, hihetetlenül könnyű kezelhetőséget biztosítván ezzel bármilyen sűrűségű vagy textúrájú hajnak.

2) A lamellar technológia nem hagy semmiféle anyagmaradványt a hajon, és formulája a következő hajmosással eltávolítható a hajból.

B) High Amplify  proteineket tartalmazó kondicionáló

Ezzel a termékkel képes leszel megerősíteni a vékonyszálú, lelapulásra hajlamos haj szerkezetét a hosszan tartó volumen eléréséért. Ez a volumennövelő kondicionáló szintén nem tartalmaz szilikonokat.

Professzionális tipp:

Ha a porózus hajvégeket szeretnéd megerősíteni vagy hidratálni, használd a proteinekkel gazdagított High Amplify kondicionálót, majd a fejmosónál rétegezd rá a Shine Rinse-t, a személyre szabott ápolásért!

Matrix_High_Amplify_30

#3 STYLING

A) Hajhab: Style Link Volume Builder

Gazdag volument biztosít a hajnak, segít megemelni a hajszálakat már a tövektől a dús, erős érzetű haj eléréséért. Ez a könnyű, ápoló hajhab fokozza a lelapulásra hajlamos, fakó haj fényét és dúsabb érzetet biztosít a számára.

B) High Amplify Wonder Boost Root Lifter 

Pehelykönnyű volument és rugalmas tartást ad a hajnak. Adagolófeje pontos és célzott felvitelt tesz lehetővé az extrém mértékű tőemelés eléréséért. A termék használata vékonyszálú hajra kifejezetten ajánlott. Proteinekkel gazdagított szilikonmentes formulája azonnali tőemelést és lenyűgöző volument biztosít.

C) Szárazsampon: Micro Fine

A szuper lágy keményítő egyenletesen rakódik le a hajban, úgy hogy a benne található olajok ne nehezítsék el még a legvékonyabb szálú hajat se. Tipp: frissen mosott és szárított hajon alkalmazzuk, mert így lassítja a haj tartás vesztését, újra zsírosodását és használatával legalább 1 nappal tovább tart a frizura!

D) Hajlakk: High Amplify

Rugalmas, erős tartást adó, rétegezhető hajlakk a frizura hosszan tartó fixálásáért.  Gyorsan száradó formulájú, párataszító védelmet nyújtó ultra lágy permet, amely nem teszi elektrosztatikussá a hajat, viszont fokozza a fényét és könnyű kezelhetőséget biztosít a számára.

E) Hajspray: High Amplify Proforma

Erős fixálást és látványos tőemelést biztosító hajlakk. Gyorsan száradó formula, 24 órás párataszító hatás, tökéletes rögzítés és intenzív fény. A hajsprayben található proteinek akár 35%-kal nagyobb volument kölcsönöznek a hajnak, már a tövektől.

Matrix_High_Amplify_26

Ismerd meg a High Amplify professzionális szalonszolgáltatásait lépésről-lépésre!

HIGH AMPLIFY SZALONSZOLGÁLTATÁS 01 – extrém mértékű tőemelés

  • ELSŐ LÉPÉS: az új Root Up Wash eltávolítja az olyan volumencsökkentő tényezőket a tövekről, mint amilyen pl. a faggyú, a lerakódások és a termékmaradványok. A sampon után használd a High Amplify kondicionálót a hajrostok felszínének lezárásáért!
  • MÁSODIK LÉPÉS: szárítsd meg a hajat Wonder Boost-tal a frizura fixálásáért és ellenőrzöttségéért!
  • HARMADIK LÉPÉS: a szolgáltatás utolsó lépéseként használjd a Pro Forma Hairspray-t a frizura tökéletes tartásáért!

HIGH AMPLIFY SZALONSZOLGÁLTATÁS 02 – lenyűgöző volumen és káprázatos fény

  • ELSŐ LÉPÉS: használd a High Amplify sampont + az új Shine Rinse-t a tövektől a hajvégekig, az érezhető dúsabb hatásért és a haj tükörfényéért! Ezt követően alkalmazd a High Amplify kondicionálót a hajrostok felszínének lezárásáért!
  • MÁSODIK LÉPÉS: szárítsd meg a hajat a Style Link Volume Builder-rel a minél dúsabb hatás és természetes mozgás eléréséért!
  • HARMADIK LÉPÉS: a szolgáltatás utolsó lépéseként használd a High Amplify Hairspray-t a frizura hosszan tartó ellenőrzöttségéért!

HIGH AMPLIFY SZALONSZOLGÁLTATÁS 03 – egyenletes volumen és textúra

Közzétéve: 2020-12-11 13:26

Matrix_High_Amplify_19