VEGAN WORLD – GOLD Skandináv divatház bemutatója

gold_professzionalis_fodrasz_marka_cover

VEGAN WORLD – GOLD Skandináv divatház bemutatója

A Hair Spa Hungary színpadán ezúttal egy új professzionális fodrászati termékcsalád debütál, a GOLD. A GOLD két alapítója Victor Moreno és Marco Merie, akik Skandináviából érkeznek, hogy személyesen mutassák be a hazai fodrászoknak ezt a luxus márkát.

A GOLD professzionális márka filozófiája

„A GOLD Professional Haircare arra született, hogy fortélyt, szenvedélyt és szerelmet adjon a fodrásziparnak. Sokéves termékfejlesztési tapasztalatunk egyesül Skandinávia vezető kémikusainak és stylistjainak szaktudásával, akik ugyanazt a vegán víziót látják maguk előtt a jövő termékfejlesztéseihez.”

gold_professzionalis_fodrasz_marka_001

Vegan World – és ami mögötte van

Victor és Marco sokéves nemzetközi tapasztalatával alkották meg a Gold nevezetű professzionális fodrászati VEGAN termékcsaládot, ami egy életérzést közvetít és amivel a fodrászok szélesíteni tudják szalonjuk szolgáltatásait. A GOLD egy skandináv divatház, ami a hajápolásra és hajfestésre fókuszál, kizárólag természetes és „zöld” hatóanyagok használatával.

„Teremtjük a DIVATOT – diktáljuk a JÖVŐT”

Vegan World bemutató

Időpont

2018. február 5. hétfő 10.00-16.00

Helyszín

La Vida rendezvény központ

Részvételi díj

15.000 Forint

Előadó fodrászok

Victor Moreno & Marco Merie & Viola Dóra

Ismerd meg a GOLD teljesen új világát. Különböző színeket és formákat, férfi és női frizurákat láthatsz az egész napos szemináriumon. Jelentkezz a szemináriumra: +36202877153, info@hairspa.hu

Fodraszinfo jelentkezem gomb

Közzétéve: 2018-01-03 20:08

gold_professzionalis_fodrasz_marka_001
gold_professzionalis_fodrasz_marka_001
gold_professzionalis_fodrasz_marka_001