Világújdonság: hőre változó hajszín

pravanahajfestek_horevaltozohajszin_cover

Világújdonság: hőre változó hajszín lehet az új hajszíntrend.

Eddig azt hittük, hogy ez csupán egy újabb jól sikerült közösségi média hack, de most már tudjuk, hogy ez egy nagyon is élő dolog. Megérkezett az első hőre változó hajfesték, ami ezidáig egy cég kínálatában található meg. Nézd csak, mit tud!

Visszatekintés egy 2017-es hírre

2017. szeptember 1-jétől limitált számban és csupán a kiemelt szalonok számára volt elérhető a PRAVANA professzionális fodrászati márka hőre változó hajfestéke, a PRAVANA Vivids Mood. 

Világújdonság: hőre változó hajfesték

Az újdonság bevezetése igazi áttörés a szakma számára. A technológia már a műkörmös szektorban évek óta elérhető, de gondoljunk csak gyermekkorunk változó színű autóira vagy játékaira: volt már ilyen.

Csupán ez a technológia most a hajszínezési szektort is elérte és kíváncsian várjuk, mikor lesz ebből világméretű trend. Egy biztos, jelenleg csak a PRAVANA kínálatában található meg, de szerintünk nem kell aggódni: hamarosan minden trendkövető cég elkészíti a maga színváltoztató hajfestékét. (Eddig még nem jelent meg másnál – legjobb tudomásunk szerint. – a szerk.)

Hőre változó hajfesték árnyalatok

pravanahajfestek_horevaltozohajszin_1

 

Az eredeti hajszín:

pravanahajfestek_horevaltozohajszin_2

Hő hatására más színűvé váló hajszín:

pravanahajfestek_horevaltozohajszin_3

Neked hogy tetszik ez az újdonság? Van olyan vendéged, aki szívesen kipróbálná?

Szöveg: Hansági Dorka
Forrás: behindthechair
Képek: behindthechair

Ha tetszett a cikk és máskor is szívesen olvasnál a fodrászvilág újdonságairól, akkor egyrészt naponta látogass vissza oldalunkra, másrészt segítsd munkánkat egy-egy Like-kal és a cikk megosztásával. Köszönjük! ?

Közzétéve: 2020-02-23 20:25

pravanahajfestek_horevaltozohajszin_2
pravanahajfestek_horevaltozohajszin_1
pravanahajfestek_horevaltozohajszin_3