WE STAND FOR PROS – L’Oréal Group oktatások egy karnyújtásnyira

loreal_group_digitalis_oktatasok_cover

A L’Oréal Group oktatások támogatják és hozzák össze a fodrászvilágot.

Nem tudunk betelni azzal az érzéssel, hogy a koronavírus következtében milyen nagy mértékű összetartás mutatkozik meg a fodrásztársadalomban. Egy motiváló idézet itt, egy pozitív komment ott és számtalan online szeminárium – csak győzzük mindegyiket követni. Úgy gondoljuk, hogy létezik egy kiemelkedő példa a tömegben, ez nem más, mint a L’Oréal Group márkaképviseleteinek a tevékenysége. Tökéletesen ráéreztek arra, amire most igazán szükség van: ugyanabban a pillanatban támogatni és szolgáltatni.

WE STAND FOR PROS

A március közepén berobbanó járványvírus mindannyiunk életét a feje tetejére állította. A fodrászszalonok bezárása kapcsán morális és anyagi dilemmák kötötték le a szakemberek gondolatainak legnagyobb százalékát. Ekkor még mi sem gondoltuk, hogy a helyzet ellenére a nemzetközi és hazai fodrász márkaképviseletek ilyen gyorsan és intenzíven reagálnak a változásokra. Szinte minden egyes Facebook bejegyzés és Instagram sztori alkalmával belebotlunk minimum 2-3 online továbbképzésbe, amelyek kizárólag a fodrászok életét igyekeznek felpezsdíteni az új tudásanyagok átadásával. Most azonban szeretnénk kiemelni egy számunkra kifejezetten pozitív példát, ez pedig nem más, mint a L’Oréal Group márkaképviseleteinek a munkája. Hogy miért?

loreal_group_digitalis_oktatasok_2

1) Azonnali reakció

Március közepén az életünk gyökerestől megváltozott. Még épphogy, csak elkezdtük felfogni és feldolgozni a kialakult helyzetet, de március 23-án a L’Oréal Professionnel csapata már kész oktatási tervvel jelentkezett be a Facebook-on. Ekkor már gyakorlatilag elárulták, hogy a következő időszakban a hét összes munkanapján továbbképzésekkel jelentkeznek. Azóta pontosan egy hónap telt el, és a csapat megállíthatatlan. 

2) Csapatmunka és szoros partnerkapcsolat

A L’Oréal Group égisze alatt a Redken, a Matrix és a Kérastase csapata is felvette a ritmust a karanténnal. A L’Oréal Professionnel-hez hasonlóan a további három brand is folyamatos kapcsolatban áll a partnereivel, online képzéseket tart számukra, és szinte minden megkeresésükre azonnal reagál. A L’Oréal Group akármelyik márkaképviseletét is vesszük górcső alá, azonnal látni lehet, hogy hatalmas az összhang a szakemberek és a partnereik között.

loreal_group_digitalis_oktatasok_1

loreal_group_digitalis_oktatasok_5

3) Digitális professzionalizmus

Aki bármilyen formában is próbálkozott már az online térben valami maradandót alkotni, az pontosan jól tudja, hogy mennyire nehéz a tökéletes technológiai kivitelezés. Ez nem kizárólag a jó felszereltségen múlik, sőt.., próbáltál már egy kamerafelvételben – ráadáasul élőben – tudást átadni? Az interakció csupán kommentárok formájában megy végbe, és a telefonodnak mesélsz összeszedetten, miközben dolgozol. Azt látjuk, hogy a L’Oréal Group ezeket az akadályokat is szinte profin áthidalja, minden online megjelenésük összeszedett és letisztult. 

4) Képzési sokszínűség

Azt már megszoktuk, hogy a L’Oréal Professional képzési naptára szinte minden lehetséges oktatási formát érint, de azt nem gondoltuk volna, hogy ezeket egytől-egyig képes az online térbe is átültetni. Végignézve a heti lebontásban érkező órarendeket, a fodrászok a hajvágáson, a hajfestésen túl, még az üzletfejlesztés minden szegmensébe is betekintést nyerhetnek, amelyekről később egy csoportalbumban step by step összefoglaló videókat nézhetnek. Hogy miről pontosan? Például arról, hogy hogyan kell elkészíteni egy üzleti Facebook oldalt – ez a mai világban elengedhetetlen tudásnak számít!

loreal_group_digitalis_oktatasok_4

5) L’ORÉAL ACCESS

Ha mindez nem volna elég most már egy regisztrációt követően elérhetővé válik számodra a L’Oréal Group teljes tudástára is! A brand ez idő alatt létrehozott egy saját fejlesztésű digitális platformot az ACCESS-t, ahol egyszerűen tényleg mindent megtalálsz, ami csak érdekelhet. A sokszínű tartalom mellett lehetőséged van a tudásmegosztásra is!

loreal_group_digitalis_oktatasok_3

Következő képzési órarendek

loreal professionnel online fodrasz oktatas matrix online fodrasz oktatas

 

 

Szöveg: Fodrászinfó

Képek és forrás: L’Oréal Professionnel, Redken és Matrix Facebook csoport

Ha tetszett a cikkünk, köszönjük a lájkokat és a megosztásokat!

Közzétéve: 2020-05-03 17:36

loreal_group_digitalis_oktatasok_2
loreal_group_digitalis_oktatasok_4
loreal_group_digitalis_oktatasok_1