Wella Professionals oktatás: Creatine+ Straight Reload / lenövés egyenesítése

wellaoktatas_tartoshajegyenesites_cover

A Wella Professionals Creatine+ Straight tartós hajegyenesítő szolgáltatása a hajszerkezetet belülről, tartósan változtatja meg, így az idő múlásával is egyenes marad a haj, csak a lenőtt tőrész újra egyenesítése válik szükségessé. A képzésen megmutatjuk, hogyan tudod a már egyenesített haj lenőtt tőrészét precízen egyenesíteni. A gyakorlati oktatást megelőzi egy díjmentes online előkészítő elméleti kurzus, melyet E-MAILBEN fogunk elküldeni a jelentkezők részére. Az online előkészítő kurzus DÍJMENTES a résztvevők számára és saját időbeosztásodnak megfelelően végezheted el.

Mit tanulhatsz?

A Creatine+ Straight az elmúlt félévben nagyot bizonyított. A meghirdetett két tanfolyam helyett ötöt tartottunk a nagy érdeklődésre való tekintettel. Ezúttal azt szeretnénk megmutatni, hogyan tudod a már egyenesített haj lenőtt tőrészét egyenesíteni.

Vendéged valóban tartósan egyenes hajra vágyik? Nem szeretné ha a hetek, hónapok múlásával veszítene egyenességéből? A Wella Professionals Creatine+ tartós hajegyenesítő szolgáltatása ezt garantálja, hiszen a hajszerkezetet belülről, tartósan változtatja meg. Egyenesből göndör, göndörből egyenes – nap mint nap aktuális kérés a vendégek részéről, ugye egyetértesz? A vendég igényei és elvárásai is változnak, nekünk fodrászoknak pedig az a feladatunk, hogy ezeknek maximálisan megfeleljünk az általunk nyújtott szolgáltatásokkal. A képzés során személyesen is megtapasztalhatod a Wella tartós egyenesítő szolgáltatását, így a szalonban már magabiztosan tudsz egyenesíteni. Az egyenes hajra vágyó vendégeid esős, párás időben is bátran elindulhatnak, de akár egy medencéből kiugorva sem kell aggódniuk. A vendég otthoni hajformázásra fordított ideje lényegesen lecsökken, mivel az ujjai segítségével könnyedén egyenesre tudja szárítani a haját, bármilyen kefe vagy egyéb formázó segítsége nélkül.

A tanfolyamon végig vezetünk a tartós egyenesítő szolgáltatás lépésein, ezen felül a ghd eszközök nyújtotta előnyöket is megtapasztalhatod az egyenesítés során. A hajszerkezet átalakító folyamatok során kiemelt jelentőségű a pontos konzultáció és kommunikáció, ennek gyors és hatékony módját is megmutatjuk. 

Az oktatás során a gyakorlati megoldásokra fókuszálunk, így magabiztosan állsz majd a kihívások elé.

Oktatók

Képíró Tamás

Pulya Misi

Oktatás időpontja

2019. április 3. (szerda)

Oktatás időtartama

10:00-18:00

Oktatás helyszíne

Wella Studio Budapest, 1117 Budapest, Alíz utca 4., Office Garden 3.

Oktatás díja

24. 000 forint

Jelentkezés

Wella Professionals Hungary

 

Szöveg és kép: Wella Professionals Hungary

Közzétéve: 2019-01-14 21:00

wellaoktatas_purebalancechallenge_cover
wellaoktatas_purebalancechallenge_cover
wellaoktatas_purebalancechallenge_cover