Wella Professionals oktatás: Cut for Man

wellaoktatas_cutforman_cover

A férfiak a szalonok egyre gyakoribb vendégei és egyre nagyobb teret nyernek a férfiak számára nyújtott szolgáltatások. Egyre magasabb elvárásokkal érkeznek és nagy hangsúlyt fektetnek a külső megjelenésük során kialakított frizurára, annak ápolására és formázására. A képzésen férfi hajvágásokat mutatnak be oktatóink az aktuális trendek függvényében, a délután folyamán pedig a gyakorlatban is kipróbálhatod magad. Igény esetén a képzés gyakorlati részéhez saját modell hozható vagy babafej vásárolható, melyet a jelentkezéskor kérünk, a megjegyzésben tüntess fel.

Mit tanulhatsz?

A Cut For Man képzés segít abban, hogy a férfi vendégek részére a legújabb trendeknek megfelelő formákat és technikákat sajátítsd el a gyakorlatban. A trendek, hajvágások mellett figyelmet fordítunk a kifejezetten férfiaknak szóló hajápoló kezelésekre és szolgáltatásokra, valamint formázással kapcsolatos praktikákat is megosztunk. Oktatóink a népszerű New School Barber Team tagjai, akik pár éve fejükbe vették, hogy a férfi hajvágásokkal kapcsolatosan külföldön szerzett tapasztalataikat megosztják a fodrászokkal. Szenvedélyük a férfi divat és a hajvágás, folyamatosan ötletelnek és alkotnak. Egy igazán kreatív és laza csapat vár benneteket szeretettel.

Igény esetén a képzés gyakorlati részéhez saját modell hozható vagy babafej vásárolható, melyet a jelentkezéskor kérünk, a megjegyzésben tüntess fel.

Az oktatás során a gyakorlati megoldásokra fókuszálunk, így magabiztosan állsz majd a kihívások elé.

Oktatók

Marosfalvi Laci

Molnár Attee

Oktatás időpontja

2019. május 7. (kedd)

Oktatás időtartama

10:00-16:00

Oktatás helyszíne

Wella Studio Budapest, 1117 Budapest, Alíz utca 4., Office Garden 3.

Oktatás díja

36. 000 forint

Jelentkezés

Wella Professionals Hungary

 

Szöveg és kép: Wella Professionals Hungary

Közzétéve: 2019-01-14 21:22

wellaoktatas_purebalancechallenge_cover
wellaoktatas_purebalancechallenge_cover
wellaoktatas_purebalancechallenge_cover