Wella Professionals oktatás: GHD hajformázás

wellaoktatas_ghd_cover

A ghd egy ikonikus márkává nőtte ki magát világszerte. Neves stylistok és hírességek tették le voksukat a márka mellett: Kate Hudson, Kate Perry, Victoria Beckham vagy David Babaii, a hollywoodi sztárok mesterfodrásza. Szeretnél olyan eszközöket kínálni a vendégeidnek és használni a mindennapos szalonmunka során, amivel nem kell választani a frizura tartóssága és egészsége között? Szeretnél új hajformázási technikákat tanulni? A gyakorlati oktatást megelőzi egy díjmentes online előkészítő elméleti kurzus, melyet E-MAILBEN fogunk elküldeni a jelentkezők részére. Az online előkészítő kurzus DÍJMENTES a résztvevők számára és saját időbeosztásodnak megfelelően végezheted el.

Mit tanulhatsz?

A végső forma kialakításának fontosságát néha hajlamosak vagyunk háttérbe szorítani, pedig a tökéletesen elkészített hajszín és forma megkoronozása a végső forma kialakítása, ami a vendéged számára igencsak szembetűnő, amikor a tükörbe néz. A képzésen megmutatjuk, hogy a ghd márka nagykövetei milyen aktuális formákat ihlettek meg, milyen technikákkal készíthetőek el a különböző textúrák, így új formázási szolgáltatásokkal tudod bővíteni szalonod kínálatát, formázási készségeidet tudod fejleszteni. Szeretnél gyorsan, de tartósan hajat formázni úgy, hogy közben maximális védelmet nyújtasz vendégeid hajának? Érdekelnek a szalonbeli munkafolyamatokat meggyorsító ghd hajformázási technikák? Szeretnél olyan eszközöket kínálni a vendégeidnek és használni a mindennapos szalonmunka során, amivel nem kell választani a frizura tartóssága és egészsége között? A ghd egy ikonikus márkává nőtte ki magát világszerte. Neves stylistok és hírességek tették le voksukat a márka mellett: Kate Hudson, Kate Perry, Victoria Beckham vagy David Babaii, a hollywoodi sztárok mesterfodrásza.

Megtanítjuk, hogyan tudsz gyorsan, de tartósan frizurákat készíteni a ghd hajformázó eszközeivel legyen szó hétköznapi vagy akár alkalmi frizurákról.

Az oktatás során a gyakorlati megoldásokra fókuszálunk, így magabiztosan állsz majd a kihívások elé.

Oktatók

Képíró Tamás

Pápai Gábor

Oktatás időpontja

2019. február 13. (szerda)

2019. május 8. (szerda)

Oktatás időtartama

10:00-17:00

Oktatás helyszíne

Wella Studio Budapest, 1117 Budapest, Alíz utca 4., Office Garden 3.

Oktatás díja

20.000 forint

Jelentkezés

Wella Professionals Hungary

 

Szöveg és kép: Wella Professionals Hungary

Közzétéve: 2019-01-12 15:28

wellaoktatas_purebalancechallenge_cover
wellaoktatas_purebalancechallenge_cover
wellaoktatas_purebalancechallenge_cover